Få flere kunder med våre effektive landingssider

Vi hjelper deg å få flere nye kunder ved å lage og teste effektive landingssider

Få høyere konverteringsrater på kampanjesider med vår hjelp

Dra nytte av vår ekspertise til å designe effektive landingssider. Vi designer og setter opp siden, og etterpå gjør vi testing og optimalisering slik at du får enda høyere effekt.
Øk effekten

Øk effekten

Vi hjelper deg å lage eksterne landingssider laget for spesifikke kampanjer. På den måten får du høyere konverteringsrater.

Økt inntjening

Vår dokumenterte kunnskap og metode med testing gir deg høyere effekt på kampanjesider. Enkelt fortalt – du får flere nye kunder uten å behøve mer trafikk enn du har i dag.

Rask implementering

Så snart vi sammen har definert målet med din kampanjeside tar vi oss av resten. Vi designer, skriver tekst og lager siden innen kort tid. Du overlater arbeidet og resultatene til oss.

External Landing Page

Eksterne landingssider fungerer rett og slett bedre

Hvorfor trenger du egne landingssider? Jo, det er fordi nettsiden din er laget for å tilfredsstille flere formål, mens en dedikert landingsside er mer målrettet enn som så. Den er skreddersydd i forbindelse med en markedsaktivitet eller kampanje.

Ved å rendyrke budskapet vil du enklere kunne overbevise de besøkende om å gjøre det du har definert som mål for kampanjen.

Vår metode

1 Måldefinisjon

Steg 1 er å definere målet, som for eksempel å skaffe nye kunder. Sammen skal vi overgå den effekten du eventuelt har oppnådd tidligere.

2 Produksjon

Steg 2 er å lage den eksterne landingssiden. Vi håndterer hele prosessen – designer, skriver tekst, koder og implementerer.

3 Testing og forbedring

Steg 3 er å optimalisere. Vi kjører alltid to versjoner av landingssiden i en såkalt A/B test for å finne beste versjon.

Trenger du hjelp med høyere konverteringsrater?

Vi kan hjelpe deg å oppnå bedre resultater. Det er ingen binding – og du betaler kun så lenge vi gir deg økt effekt.

Få god konvertering på alle enheter

La alle dine besøkende få en like god brukeropplevelse. Kanskje du til og med kjører mobile kampanjer eller bruker QR-koder? For å oppnå best mulig effekt får du landingssider som er tilpasset både desktop og mobil.

Tips: Basert på erfaring så er konverterinsrater faktisk høyere på mobile sider enn desktop. Vi hjelper deg med begge deler.

Optimized for all devices

A/B testing basert på solid erfaring

Å lage den ‘perfekte’ landingssiden basert på tidligere erfaring er bare halve jobben. Det finnes ingen perfekt landingsside. Derfor tester vi alltid to varianter av landingssiden opp mot hverandre hele tiden. Med A/B-testing (også kjent som splittesting) sammenligner bi to versjoner og ser hvilken som gir deg best resultat.

A/B test (spilt test)

%

ØKT KONVERTERINGSRATE

Ole Kristian Hansen

Takket være kunnskapen og optimalisering fra ConversionLab har vi tredoblet våre konverteringsrater

OLE KRISTIAN HANSEN
Head of Sales and Marketing, Danske Bank

 

Se hvordan Danske Bank har økt sine resultater

Danske Bank hadde et ønske om høyere effekt på sin trafikk fra Google AdWords og en høyere ROI. Vi har laget landingssiden og jobber kontinuerlig med denne for å øke effekten. Ved å kjøre A/B testing har vi økt konverteringsratene med hele 91%! Dette gir flere leads for Danske Bank – og mer effekt på annonsene.
Customer case

%

ØKT KONVERTERINGSRATE

Fornøyde kunder vi har jobbet med

Vi samarbeider med både store og små bedrifter. Her er noen av våre fornøyde kunder som vi har jobbet med.
Danske Bank
Signicat
Adresseavisen

Trenger du hjelp med høyere konverteringsrater?

Vi kan hjelpe deg å oppnå bedre resultater. Det er ingen binding – og du betaler kun så lenge vi gir deg økt effekt.